4 ianuarie 2009

La multi ani!

Category: Diverse — houdini03 @ 13:39
Bineinteles ca titlul nu va avea nicio legatura cu articolul asta. Nu va uram voua la multi ani, ci mie, pt ca pe voi va urasc, iar pe mine ma iubesc. Nu sunt aceeasi figura care a scris si articolul precedent , care, hai sa fim seriosi, nu e fata, nu e Elena (saraca, cred ca sunt si mai multe in liceu…), e doar un unu’ pe care il stim toti si hai sa fim seriosi, chiar nu ati recunoscut stilul lui de a scrie? N-am sa zic cine e, va las pe voi sa va dati seama cine e gay la noi in liceu (TOTI?) si cine nu :)  
In fine, azi imi voi dezvolta partea critica: am aruncat un ochi pe www. basarab .ro si am observat ca arata nitel mai bine, nu stiu cine a facut designul. Vroiam sa vad filmuletu’ care a castigat concursul, de fapt stati asa a fost vre-un concurs, vre-o decernare de premii? Unde e filmuletu???
M-am uitat si la sondaj. Eu cand am intrat in liceul stiam ca e liceu de iubitori de matematica, info, etc. Dar se pare ca la noi romana e cea mai iubita materie, iar cele de real sunt pe ultimele locuri. Imi place chestia aia cu "Cele mai citite". Sa intrati acolo la " Elevi celebri ", poate intr-o zi ma vedeti si pe mine :-"
Va urez (pana la urma) tuturor un an frumoooooooooos si sa vi se indeplineasca toate visele si sa aveti bani si femei / barbati, succes la bac , etc etc si sa ajungeti si voi, alaturi de mine, desigur, la "Elevi celebri", pana atunci … la muncaaaaaaaa (oricare ar fi ea) :) )

Nimeni, momentan

6 comentarii »

Niciun comentariu până acum.

Feed RSS pentru acest articol. | TrackBack URI

Lasă un comentariu

XHTML ( You can use these tags):
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> .

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X